Wat kan ik doen voor je

Hondenuitlaat-service

Zoek je een uitlaatservice die alle tijd en aandacht voor jouw hond neemt, en in die heerlijk met je hond naar het park gaat.  Dan ben je bij mij op de juiste plek!

Kattenverzorging of andere huisdieren

Ik verzorg ook je huisdieren aan huis als je op vakantie bent. We komen 1 x per dag ( in overleg met je) langs om de huisdieren eten te geven, water te verversen en kattenbak of kooien te verschonen.

Brievenbus legen tijdens vakantie

Gaat je op vakantie of bent je tijdelijk niet in staat de brievenbus te legen? Ik sta dan voor je klaar. Ik doe dat niet alleen voor particulieren, maar ook voor zzp’ers. Daarbij kan je ook de post gescand op de mail ontvangen

Kleding afhalen bij de stomerij

Heb je geen tijd om je was te halen bij de stomerij, dan haal ik en breng het graag naar je toe. In onderling overleg worden de ophaal- en retourdag afgesproken. Zo hoeft u niet extra de deur uit!

Pakketjes wegbrengen

Heb je geen tijd om naar de post te gaan of moet er iets afgegeven worden bij iemand anders. Ik help graag

Boodschappen ophalen

Graag haal ik voor jou je boodschappen op, of het nu bij de poelier is of supermarkt of een andere winkel als je door omstandigheden of je drukke baan geen tijd voor hebt kun je mij altijd laten inspringen.

Ook voor bedrijven is het mogelijk om mij als ophaalservice in te schakelen

Je moet ook weten…

Ik geef een paar voorbeelden die ik kan doen, maar er zijn zoveel dingen die ik doe.  zodat jij de vrijheid hebt om je te concentreren op de dingen die jij belangrijk vind. Zo heb ik verleden week op een huis gepast omdat er een loodgieter kwam  waarvan degene moest werken

Ook

Ook doe ik nog hele andere dingen, zoals scan werk. post openen noem maar op en ik doe het.

Als ik het heel druk heb heb ik ook hulp.  Mensen zoals ik die het leuk vinden om te werken