Boodschappen Ophalen

Graag haal ik voor jou pakketjes af, of het nu bij het postkantoor is of in de winkel of bij de stomerij als je door omstandigheden of je drukke baan geen tijd voor hebt kun je mij altijd laten inspringen.

Ook voor bedrijven is het mogelijk om mij als ophaalservice in te schakelen

Heb je een bestelling gedaan bij de poelier, viszaak of heb je geen tijd om naar de stommerij te gaan. Mail of app mij dan even.

Hondenuitlaat-service

Zoek je een uitlaatservice die alle tijd en aandacht voor jouw hond neemt, en in die heerlijk met je hond naar het park gaat.  Dan ben je bij mij op de juiste plek!

Kattenverzorging of andere huisdieren

Ik verzorg ook je huisdieren aan huis als je op vakantie bent. We komen 1 x per dag ( in overleg met je) langs om de huisdieren eten te geven, water te verversen en kattenbak of kooien te verschonen.

Brievenbus legen tijdens vakantie

Gaat je op vakantie of bent je tijdelijk niet in staat de brievenbus te legen? Ik sta dan voor je klaar. Ik doe dat niet alleen voor particulieren, maar ook voor zzp’ers. Daarbij kan je ook de post gescand op de mail ontvangen

Pakketjes wegbrengen

Heb je geen tijd om naar de post te gaan of moet er iets afgegeven worden bij iemand anders. Ik help graag

Ritjes zoals bijv. de belastingdienst

Soms ga ik voor een bedrijf op de Zuidas naar de belastingdienst. Dit doe ik, zodat de klant zeker weet dat de brief is aangekomen.  Ik kom dan terug met een kopie brief met een stempel van de belastingdienst met datum erop, wanneer ze deze ontvangen hebben.

Neem nu contact op

Wil je meer informatie dan kan je bellen of mailen

Mail adres is info@zuidas-servicediensten.nl

Telefoonnummer is 0642464448