Mijn ochtendje begon met scanwerk. Iedereen denk natuurlijk dat is makkelijk werk even door het scanapparaat en klaar is het. Dit is natuurlijk niet het geval. Alle papieren die na een tabblad komen krijgen een andere naam. De naam die een klant opgeeft, daarna alles netjes terug doen en de bestanden mailen naar de klant.

Omdat het vorige veel haast ben ik vandaag later begonnen met mijn mailbox. Deze zat na het weekend ook vol met allerlei documenten die ik moest uitdraaien voor klanten

Uitdraaien en sommige brieven in een envelop doen en naar de post brengen.

En als laatste op de dag had ik een klant waarvan ik wekelijks haar hondje mag uitlopen.

Ik ben nog op zoek naar klanten, omdat mijn werk mijn hobby is reken ik niet teveel. Mijn mailadres is info@zuidas-servicediensten.nl

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.