Verleden week belde een mevrouw die wist van mijn werkzaamheden. Ze belde en je merkte er was gelijk een klik. We hadden een afspraak gemaakt en de volgende ging ik naar haar toe. Het was een leuke mevrouw met een leuke hond, daarbij had ze ook een klein bedrijf en of ik voor haar papieren kon scannen. Ze wilde wel een factuur met btw. Leuk een nieuwe klant erbij en ik merkte ook al dat we een klik hadden.

Kluifjes                         

Dan ben je op vrijdag druk bezig en wordt je gebeld. Wederom een nieuwe klant. Een klant waarmee je geen klik hebt dan vraag je jezelf af komt dat omdat ik druk ben of is het gewoon geen leuk mens. Je spreekt later af en je gevoel geeft aan dit is een klant die ik niet leuk vind ga ik het wel doen en ga ik meer verdienen of doe ik het niet en volg ik mijn hart. Ik heb voor het laatste gekozen maar had toch wel een naar gevoel.