Hihi, Ik ben Sammie Joe

uw persoonlijke assistent.

Wie ben ik


Mijn naam is Sammie Joe Cohen en in 1996 zag ik het levenslicht. Sindsdien heb ik 2 grote passies ontwikkeld waarvan de ene is autorijden en de ander het verzorgen van dieren. Ik woon in een klein en gezellig appartement in Amsterdam in de buurt van Station Zuid. Ik vind het heerlijk om druk te zijn en verschillende dingen te doen.

Zo laat ik met veel plezier hondjes uit, of pas ik gewoon op locatie op, maar soms slaapt een hondje ook bij mij thuis. Overigens verzorg ik ook andere huisdieren bij hen op locatie, gewoon afhankelijk van wat er nodig is voor de klant.

Mijn klanten zijn natuurlijk ook weleens op vakantie en dan zorg ik ervoor dat de brievenbus wordt geleegd of dat er boodschappen in de ijskast staan als ze terugkomen van vakantie. Dat laatste doe ik ook wel als mensen erg druk zijn en er zelf even geen tijd voor hebben.
Dier
Verder rijd ik als koerier! Heerlijk om met de auto overal naar toe te gaan, ik breng pakketjes weg maar kan ze ook ophalen. En ook als het om papieren gaat die getekend moeten worden rijd ik ermee van de ene plek naar de andere om ze te laten tekenen. Kortom ik ben van alle markten thuis en vindt ’t erg leuk om alle opdrachten tot een goed einde te brengen.  Op mijn blog lees je wat ik doe op een dag en waarvoor je mij kan vragen

Over mij

Mijn naam is Sammie Joe geboren op 02 april 1996

Hondenuitlaat-service

Zoek je een uitlaatservice die alle tijd en aandacht voor jouw hond neemt, en in die heerlijk met je hond naar het park gaat.  Dan ben je bij mij op de juiste plek!

Kattenverzorging of andere huisdieren

Ik verzorg ook je huisdieren aan huis als je op vakantie bent. We komen 1 x per dag ( in overleg met je) langs om de huisdieren eten te geven, water te verversen en kattenbak of kooien te verschonen.

Brievenbus legen tijdens vakantie

Gaat je op vakantie of bent je tijdelijk niet in staat de brievenbus te legen? Ik sta dan voor je klaar. Ik doe dat niet alleen voor particulieren, maar ook voor zzp’ers. Daarbij kan je ook de post gescand op de mail ontvangen

Kleding afhalen bij de stomerij

Heb je geen tijd om je was te halen bij de stomerij, dan haal ik en breng het graag naar je toe. In onderling overleg worden de ophaal- en retourdag afgesproken. Zo hoeft u niet extra de deur uit!

Pakketjes wegbrengen

Heb je geen tijd om naar de post te gaan of moet er iets afgegeven worden bij iemand anders. Ik help graag

Boodschappen ophalen

Graag haal ik voor jou pakketjes af, of het nu bij het postkantoor is of in de winkel als je door omstandig-heden of je drukke baan geen tijd voor hebt kun je mij altijd laten inspringen.

Ook voor bedrijven is het mogelijk om mij als ophaalservice in te schakelen

Je zou ook moeten weten…..

Ik doe ook al mijn werkzaamheden in de regen!

Neem nu contact op

Wil je meer informatie dan kan je bellen of mailen

Mail adres is info@zuidas-servicediensten.nl

Telefoonnummer is 0642464448